مشاوره حقوقی رایگان - توقیف غیر قانونی

سلام.همسرم مرا بعد از 26سال زندگی پاک و خوب،بنا بردلایل نامعلوم ،بااتهامی کذایی بمدت 2ماه در کمپین دادنگه داشتنم.در این مدت دارو ندارم را غارت،حسابها سهامها و..را توقیف.و منزل را تخیله و 7ماه است مجهول المکان میباشد،بنده تمام آزمایشات ام سالم بوده و الان فهمیدم دادسرا همان موقع منع تعقیبم را به شاکی که خانمم بوده ابلاغ کرده بوده،،و او با علم بر حکم قانون ،با پرداخت مبالغ گزاف به مدیر کمپ در اسارت نگه داشته بوده تا راحت به غارتش برسد و متواری گردد.
حال بعد از 65 سال سن،در بازنشستگی آواره و بی‌آبرو و حیثیتم کرده.ایا میتوانم با دهها شاهد معتبر.مدارک معتبر دال بر موجه بودنم از هرحیث.حکم منع تعقیب مربوطه.نامه های بانکها که 750میلیون پول و سهام را در همین مدت 2ماهی که آنجا به اسارت نگه ام داشته بوده،و کاملا اقدام به ارایه شکایت دروغین اش به دادگاه و ..محرز است.اگاهانه برخلاف حکم دادگاه .من بیگناه و سالم را جنین بلایی برسرم اورده،از او و مدیر کمپ و برادرش که دستندرکار بوده آمد و عالمانه،عامدانه تبانی کرده بودند،شکایتی که،نتیجه مجازاتی موثری در پی داشته باشد،مطرح نمایم.
یا خیر
ضمنا،حکم الزام تمکین اش را از تجدیدنظر هم گرفتم.لطفا بخاطر خدا راهنمایی و کمک کنید.
اگر نتیجه مطلوب مجازات شان،به وکیل نیاز داشته باشد .اینکار را هم میکنم.
لطفاً بگویید شکایت ثمری دارد یا خیر
و عنوان اش چه باید باشد..
ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی می توانید به اتهام تبانی با مدیر کمپ و بازداشت غیر قانونی توام با اذیت و آزار فرار از خانه و مفقود شدن و سرقت اموال از او شکایت کنید البته از خودت اطمینان داری که اعتیاد نداری بابت کمپ شکایت کن

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حکم الزام به تمکین هیچ کمکی به شما نمی‌کند و آثار حقوقی جز نفقه ندارد و اگر وکیل خوب کنار شما بود هیچ وقت اجازه نمی‌داد شکایت الزام به تمکین مطرح کنید در اول باید مشاوره تلفنی از طریق سایت هماهنگ کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت پیگیری دارد و می توانید اقدام به پیگیری نمایید لیکن بهترین راه اقدام از طریق طرح دعاوی کیفری که ضمانت اجرایی بالاتری دارد می باشد
از طریق مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم به شما ارائه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.