مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک مشاع با همسر برای مهریه

با سلام و احترام. بندهای 1 تا 5 قبلاً به استحضار رسیده است و مشمول لطف بابت پاسخ شده است .
1 - زوجه در پی اختلاف در زندگی مشترک نسبت به تقدیم دادخواست اجرای مهربه ( 114 سکه ) اقدام نموده است .
2 – دادگاه رأی محکومیت زوج را صادر کرده است .
3 – در پی تقدیم دادخواست اعسار از پرداخت مهریه، دادگاه حکم به تقسیط مهریه از قرار 4 سکه به عنوان پیش قسط و هر 9 ماه 1 سکه داده که در تجدید نظر هم تأیید شده است .
4 – زوجین دارای یک واحد آپارتمان مشترک هستند ( 4 دانگ زوجه و 2 دانگ زوج ) که در دادخواست اعسار زوج به محکمه اعلام گردیده است .
5 – هم اکنون زوجه با تقدیم دادخواست تأمین خواسته قصد توقیف و مزایده ملک مشترک را دارد و اجرای احکام به کارشناسی ارجاع داده است .
وضعیت جدید :
1 – کارشناسی انجام و اجرای احکام جهت ملاحظه نظریه کارشناس ابلاغیه صادر نموده است .
2 – روند شکلی پرونده به سمت مزایده ملک پیش می رود .
سئوالات :
1- آیا مسیری قانونی برای اعتراض به اجرای احکام وجود دارد؟
2 – با توجه به اعسار واقعی زوج و پذیرش آن در دیگر محاکم، امکان پرداخت وجه حاصله از مزایده به زوجه بابت بخشی از مهریه متصور است؟
3 – مرجعی برای تظلم خواهی زوجه هست؟
بسیار متشکرم.