مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش مال مشاع در راستای مطالبه مهریه

با سلام خدمت شما، زنی همسر خویش را در حادثه رانندگی از دست می دهد، زن در راستای مطالبه مهریه اقدام به توقیف دیه می نماید، و از اموال همسر منزل مسکونی نیز وجود دارد که به طور مشاع ، سه دانگ سه دانگ زن و شوهر شریک هستند و ملک مسکونی نیز دارای پلاک ثبتی می باشد، حال سوال بنده این است که 1_ زن چه راهکاری دارد که به مهریه برسد ؟ 2- آیا زن نیز می تواند سه دانگ دیگر را که متعلق به همسرش هست رو به نحوی به مالکیت خودش در بیاورد؟ 3_ برخی از هزینه هایی رو که در راستای مطالبه مهریه صورت گرفته ، آیا قابل محاسبه می باشد؟ 4- نحوی طرح دادخواست با چه عنوانی باید صورت بگیر؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مطالبه مهریه از سه دانگ ملک ممکن است ----------------- در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید