مشاوره حقوقی رایگان - نامه کسر از حقوق

باسلام. من چندسال پیش ضامن شخصی شدم و نامه کسر از حقوق بردم بعد از اون من از اون شرکت بیرون اومدم. الان که من توی اون شرکت کار نمیکنم ولی بانک از حساب من تمام بدهی موقع طرفو از من برداشت کرده ایا بانک اجازه برداشت داره؟ منظورم اینه که مگر شرکت ضمانت منو نکرده؟ ممنون

پاسخ ها :

محدثه افشار

محدثه افشار :

سلام بله ميتونن از حساب شما برداشت كنند چون شركت شخصيت مستقل از شما داره و در واقع شركت از شما ضمانت نكرده است .