مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت وام

سلام.
برای یکی از وام های بنده از حساب ضامن پول برداشته شد و ضامن شکایت کرد و بنده محکوم به پرداخت 100 تومن پول شدم. درخواست اعسار کرده و درخواستم پذیرفته شد.
ولی شاکی همچنان پیام میدهد که پول کامل را بده چون حساب بچه هایت را چک کردم گردش حساب دارند.
ایا میتواند درخواست تجدیدنظر بدهد از طریق چک کردن حساب فرزندم؟

پاسخ ها :

اعسار از پرداخت وام برداشت از حساب ضامن پرداخت وام وام اعسار