مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ رهن توسط موجر پرداخت نمی شود

سلام وقت بخیر حدود 3 سال است که منزلی را به مبلغ 50 میلیون تومان رهن کرده ام ولی با توجه به اینکه اظهار نامه برای ایشان فرستادم که می خواهم منزل را تخلیه کنم باز هم از سمت ایشان خبری نشد و من مجبور شدم دو سال دیگه هم در این منزل بشینم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. ملک را تخلیه کنید و دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان همراه با اعسار از هزینه دادرسی تقدیم کنید. البته بسته به قرارداد موضوع و راهکار می تواند تغییر کند.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما می توانید منزل را اجاره دهید و مبلغ مورد نظر را از مستاجر جدید آخر کنید البته اگر در قرارداد اجاره این حق به شما داده شده باشد ومن باید قرارداد اجاره را مطالعه کنم