مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل

با سلام،من یه پرونده تخلیه تو شورای حل اختلاف دارم، مستاجرم حدود یکسال است که دارم میام و میرم الان هم حکم صادر شده قاضی ده روز فرصت داده برای تخلیه، 170میلیون ودیعه نزد موجردارم، تا کنون پرداخت نکرده ومن هم نه پولی دارم خونه بگیرم، و نه جایی که وسایلم ببرم، میشه جلوی حکم را گرفت تا موجر مبلغ ودیعه رو پرداخت کند، با تشکر اگر راهنمایی بفرمائید،

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

تاپول ودیعه راپرداخت ننمایدحکم تخلیه اجرانمی شود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ابتدا موجر باید مبلغ ودیعه را در صندوق دادگستری بریزد تا بتواند حکم تخلیه را بگیرد .