مشاوره حقوقی رایگان - منافی عفت

باسلام
عرض ادب و احترام

بنده مستاجر تبعه افغان داشتم که اول با پوشش صد٪ اسلامی یچیز اونورتر اومدن که گفتن واسه 4نفر میخوایم خونه رو پدر مادر و 2خواهر.
که بعد از 1ماه شدن 9نفر. همه از دم دختر بودن فقط یکی مطلقه بود
و با بدترین شکل ممکن از لحاظ ظاهری و لباس رفت امد میکردن
پیرهن شلوار یا پیرهن بالا ناف ارایش غلیظ در حد عروس و شلوار کوتاه ووو...
اونهم تو قم!

هرروز یه ادم جدید و هرروز با یه ماشین میرفتن و اخرشب یعنی 2شب به بعد

تا جاییکه حتی صدای همسایه‌ ها هم دراومد میگفتن بهم اینارو اخراج کن برن و...
هربار هم میگفتم تخلیه کنید یا نه‌نه من غریبم... درمی‌آوردن یا اواخر پررو شدن و میگفتن نه ما انوز مالت قرارداد داریم.
در حالیکه متن قولنامه صریح اورده بودم که در ساعات رفت و آمد طبق عرف عمل شود
و حتما شئونات اسلامی انسانی رعایت بشه که به هیچ کدام پایبند نبودند...!

خلاصه اینها هیچ
همیشه مدام یکی یکی میومدن با لباس زیر میشستن رو پله‌های مشاع و با پسرها اونم رو اسپیکر گپ میزدن و 99٪ حرفاشون جنسی و س‌ک‌سی بود
بارها اعتراض کردم اخطار دادم اما افاقه نکرد
تا اینکه به خواهر بزرگشون گفتم و اونم تکذیب میکرد و میگفت ممکن نیست و من خواهرامو میشناسم اینجور نیستن و...

تا اینکه تصمیم گرفتم صداشونو ضبط کنم
و از همون دم در واحد خودم که همکف هستیم با گوشیم صداشونو که همیشه بلند بلند رو اسپیکر با پسرها حرف میزدن ضبط میکردم تا درصورت اجبار بعنوان سند به خواهرشون اثبات کنم.

حالا بعد از اینکه شرشون کم شد و رفتند ازم شکایت کردن که یعنی من صداشونو ضبط کردم و بدروغ گفتن من بارها تهدید به پخش کردن صداها کردم ووو...

سوال:
آیا قاضی باتوجه به دلیل و نیت من نسبت به این اقدامم چه حکمی صادر میکنه؟
بنده متاهل هستم و یک فرزند 3ساله دارم
منو همسرم خیلی جوونیم و اینجا تو قم کسی رو نداریم و غریبیم.
ترسم از اینه که قاضی برام حبس ببره!!! که خدا خودش میدونه من تاب و طاقت 1ساعت حبس و بازداشت رو ندارم چه برسه به 1هفته یا ماه و یا...

میشه لطفا راهنماییم کنید
باور بفرمایید خیلی ثواب میبرید...
خواهشاً هرکدام از وکلای عزیز تجربه و یا علم در این زمینه داشته وداره منو راهنمایی و کمک کنید و یادم بدید که تو دادگاه چی بگم و چطور از خودم دفاع کنم.
یکدنیا ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در جرم کیفری قاضی پرونده به دنبال مشخص کردن سونیت متهم است اگر سونیت نداشته و ضبط صدا جایی پخش نشده ومشکلی ایجاد نکرده پس نگرانی ندارد.اقدام شما در جهت تامین دلیل و اثبات عدم رعایت نظم اپارتمان و مزاحمت برای همسایگان با ایجاد صدای بلند در قسمتهای مشاعی ساختمان بوده و نیت دیگری نداشتید