مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک

با سلام. بنده در شرکتی مشغول کار بوده و یک چک جهت حسن انجام کار با دریافت رسید در شرکت به امانت گذاشتم. جهت تعدیل نیرو با نامه رسمی اخراج شدم و طبق حکم رسمی سازمان کار و امور اجتماعی با شرکت تسویه نمودم. وقتی برای دریافت چک امانی خود به شرکت مراجعه کردم از پس دادن آن خودداری کردند و بنده شکایت نمودم و در دادگاه جهت بررسی حاضر شدم. اکنون یک ابلاغیه دارم که متن آن به شرح ذیل است. جهت اجرای قرار در دادگاه حاضر شوید و وسیله اجرای قرار همراه بیاورید.
این ابلاغیه یعنی چی؟ من چه وسیله قراری باید با خود ببرم؟ممنون از پاسخگویی