مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن چک ضمانت حسن انجام کار

با سلام. سال 98 با شراکت شرکت، اتومبیل سواری خریداری شد که با سود 30 درصد وام به شرکت برگردانده شد. این اتومبیل برای ایاب و ذهاب مدیر عامل شرکت خریده شده بود که بعد از تسویه وام، ماشین به نام اینجانب زده شد. بعد از مدتی کم عدم همکاری خود را با شرکت اعلام نمودم. اینجانب سال 98 در شروع همکاری به عنوان راننده مدیر عامل به این شرکت چک تضمینی حسن انجام کار به مبلغ دو میلیارد ریال داده بودم. شرکت بعد از گذشت 12 ماه نه چک تضمینی اینجانب را میدهد و نه تسویه حساب میکند.
آیا شرکت میتواند چک را وصول کند؟
چگونه میتوانم چک را از شرکت بگیرم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

پس گرفتن چک ضمانت حسن انجام کار چک ضمانت حسن انجام کار چک تضمینی چک