مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

باسلام، اجاره نامه من بدلیل درخواست موجر 9ماه نوشته شد و بدلیل اینکه میخواستند تاریخ اجاره نامه اش 31خرداد باشه و بدلیل فرار مالیاتی اجاره نامه را هم گفتند که دستی باشه، حال میگه که یا یکسال تمدید میکنید یا یکماه پشت نویسی تمدید باید کنید که یکماه پشت نویس تمدید کردیم.
چون اولش شفاهی قول داده بود که اجاره نامه یکساله و 31 شهریور تمدید یا تخلیه میکنیم.
ولی سر من کلاه گذاشتند اولش و اجاره نامه را 9ماهه نوشتند. الان هم که یکماهه پشت نویسی کردند.
من اگه بخوام تا 31شهریور بمونم باید چیکار کنم و 31 شهریور یا تمدید یکساله یا تخلیه کنم.
همه اجاره بها را هم سر موعد پرداخت کردم.
در ضمن متن پشت نویسی را هم نوشته بدرخواست مستاجر یکماه تمدید ودر صورتی که بعداز یکماه تخلیه نکنه روزانه 500 هزار تومان جریمه.
مبلغ 140 رهن و 2/500اجاره

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قرارداد هایی که در مرداد منقضی می شوند روند تخلیه آنها بدون شک تا شهریور ماه طول خواهد کشید