مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به سرقت در صورت بیگناهی

سلام. من درمورخ 99/10/15 ابلاغیه اومد واسم از استان اذربایجان شرقی شهرستان اهر بنا بر سرقت مستوجب تعزیر و خیانت در امانت و آزار وشکنجه شخص بازداشت شده . من هم به دلیل ناآگاهی از قانون و از اونجایی که مطمئن بودم از خودم که این اتفاق نیوفتاده پیگیری نکردم تا اینکه 1400/2/27از کلانتری شهر قائمشهر در مازندران که ساکن هستم تماس گرفتن رفتم اونجا و دستگیرم کردن و مستقیم با دستبند و پابند با هزینه خودم فرستادن اهر چون نیابت زده بودن جلب داشتن. بعد از رفتن به دادسرای اون شهر متوجه شدم سرقت از 5منزل مسکونی طلا و جواهر دلار و غیره..بوده حکم غیابی صادر شد 45ماه حبس تعزیری و 92ضربه شلاق فرستادن زندان درصورتی که همون روز واخواهی دادم بعد دو روز بردن اگاهی در حدی شکنجه کردن که تاندوم دست راستم کش اومده و کاری نمیتونم به اون صورت انجام بدم ولی من به کاری که نکرده بودم هم اعتراف نکردم و منکر شدم . بعد 12روز با قرار وثیقه یک میلیارد و پانصد هزار تومان آزاد شدم. الان با مشاهده پرونده متوجه شدم سیمکارتی به اسم من بوده در تمام اون نقطه های سرقت شده آنتن دهی داشته و یه سارق که دستگیر شده و اعتراف کرده (البته در آگاهی نه پیش قاضی) گفته من هم بودم باهاش همراه یه نفر دیگه گفته من با پژو نقره ای اومدم بعد رفتیم تهران خونه من در صورتی که اینا همه ش دروغ محض هست. تو اگاهی مارو مواجه حضوری کردن و هم من گفتم اونو نمیشناسم هم اون گفته ولی اون برگه رو نذاشتن توی پرونده ولی برگشته گفته تو زندان من گفتم که نمیخام با اون روبه رو بشم حالا رو چه حسابی این حرفارو زده نمیدونم. البته توی پرونده و پیش قاضی اعتراف کرده که کارش این بود سیمکارت های بی نام و سرقتی خریداری میکرده و به قیمت بالا میفروخته. من نه تو اون شهر تا حالا رفتم نه حتی تهران خونه دارم نه تهران رفتم اصلا اون تاریخ ها من تو شهر خودم سره کار میرفتم حالا با چه شواهد و مدرکی میتونم کاری انجام بدم که اثبات کنم چون واقعا روحمم خبر نداره از این قضیه های اتفاق افتاده. لطفا راهنمایی کنید استادان محترم ببخشید متن طولانی شد. ممنونم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

متن شما بسیار طولانی است و نیازمند بررسی بیشتر بهتر است تماس بگیرید برای مشاوره بهتر