مشاوره حقوقی رایگان - عدم نوشتن دستی ملک پارکینگ دارد

مادر بنده حدود چهار سال پیش ملکی را با پارکینگ خریداری نمودند ولی بنگاه دستی ننوشتند که ملک پارکینگ دارد یا خیر و جلوی کلمه پارکینگ و انباری را که در متن خود قولنامه هست خالی گذاشتند در طول این چهار سال نیز مادر بنده از پارکینگی که شفاها ذکر شده استفاده نموده و در جلسات ساختمان و با اعلام مدیر ساختمان ان قسمت پارکینگ مادر بنده ذکر شده، حالا که سند اماده شده مالک ادعا کرده که چون دستی در قولنامه ننوشته که ملک پارکینگ دارد از ارایه پارکینگ خودداری نموده ، ایا این ادعا صحت دارد !؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
هرچیزی که صراحتا در قرارداد ذکر شده باشد یا عرفا جزئی از مبیع باشد ،داخل در آن است مگر اینکه خلاف آن توافق شده باشد ، اکر پارکینگ جزئی از سند ملک شما باشد متعلق به شما است .
موفق باشید

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
باید در قولنامه ویا سند این مساله لحاظ شده باشد