مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات ملکی . پارکینگ به انضمام

سلام من یک واحد 94 متری خریدم ، که در سندش هم قید شده 94 متر و به انضمام 12 متر پارکینگ ..
مفهوم به انضمام رو میشه برام توضیح بدین لطفا ، با این که در سند قید شده به انضمام 12 متر پارکینگ اما همسایه ادعای مالکیت دارد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مالک یک پارکینگ 12 متری هستید حالا اگر جای پارکینگ در سند مشخص نیست باید توافق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما یک واحد 94 متری دارید با پارکینگ 12متری و کسی اگر مدعی حقی باشد باید ادعای خود را ثابت کند‌
اگر کسی مزاحمتی دارد می توانید به استناد سند طرح دعوا کنید و یا شکایت کیفری مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مالک 106 متر مساحت مفید اختصاصی خواهید بود و همسایه نمیتواند مدعی پارکینگ شما بشود مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

واحد شما دارای 12 متر پارکینگ اختصاصی است که متعلق به واحد شماست و افراد دیگر حق دخل و تصرف در آن را نخواهد داشت

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام یعنی 94 متر متراژ خونه به علاوه 12متر پارکینگ .پارکینگ از متراژ خونه جداست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

12 متر پارکینگ هم جزو ملک شماست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سند مالکیت پارکینگ هم امده پس شامل ان میشود و کسی که ادعای مالکیت دارد باید ثابت کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود واحد شما دارای 12 متر پارکینگ اختصاصی است که متعلق به واحد شماست و افراد دیگر حق دخل و تصرف در آن را نخواهد داشت

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.یعنی علاوه بر آپارتمان دارای 12 متر پارکینگ هستید که در نقشه ساختمان محل پارکینگ هر واحد مشخص است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر شما دارای پارکینگ می باشید و به صورتمجلس تفکیکی مراجعه نمایید.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

به نظر می رسد که معنی اش واضح است یعنی 94 متر به انضمام 12 متر پارکینک ؛ اگر همسایه تان ادعای مالکیت دارد می بایست طرح دعوای مالکیت نماید