مشاوره حقوقی رایگان - تصادف صحنه بهم خورده، متواری شدن خودروی مقصر

با سلام
میخواستم بدونم وقتی کارشناس میاد سر صحنه تصادف برای ترسیم کروکی فرضی ایا صحبت های دروغی یک شاهد از سمت متهم پرونده که اصلا صحنه تصادف در همون زمان تصادف به چشم ندیده میتونه تاثیری در روند پرونده بر علیه من که شاکی ام داشته باشه؟؟؟ یک شاهد فقط

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر البته باید شهادت کذب ان شخص را اثبات کنید