مشاوره حقوقی رایگان - به هم خوردن صحنه تصادف

خودرو با موتور سیکلت تصادف کرده و راکب موتور گفتن به پلیس و اورژانس زنگ نزنید مشکلی ندارم و صحنه تصادف به هم خورده ماشین بیمه بوده و موتور بیمه نداشته حالا با معاینه پزشکی پای راکب دچار شکستگی شده و درخواست غرامت دارد
از طرفی خانواده راکب موتور سیکلت نظری بر شکایت ندارند و خواستار حل مشکل به صورت کدخدامنشی هستن به طوریکه مالک خودرو هزینه های درمانی راکب خودرو را بپردازد و آن ها هم شکایتی طرح نکنند
حال اگر مالک خودرو از پس هزینه ها برنیاید یا اتفاق خاص دیگری برای راکب موتور سیکلت بیوفتد تکلیف چیست؟
ایا الان که صحنه به هم خورده نمیتوان مجددا بازسازی کرده و از بیمه خودرو جهت تامین هزینه های راکب موتور سیکلت استفاده کرد؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود با توجه به جرحی بودن حادثه موضوع در مجاری قانونی پیگیری گردد

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

می توانید برای بازسازی صحنه و کروکی فرضی اقدام کنید