مشاوره حقوقی رایگان - دریافت از حساب مسدودی توسط وراث

سلام
متاسفانه پدر بنده به تازگی فوت کردن و ماترک ایشان طبق برگه انحصار وراثت زیر 50 میلیون است. در بانک ملی دو حساب ایشان داشت هم جاری ( که راکد هست از سال 92 ) و هم قرض الحسنه ( که از سال 94 مسدود با دستور قضایی ) که موجودی حساب قرض الحسنه ایشان مبلغ یازده میلیون تومان می باشد . پدرم حدودا سال 92 یا 93 چند چک کشیده بود که نتوانست پاس کند و به لحاظ درگیری با افراد دریافت کننده که نزول خور بودن درگیری داشتند. آیا مبلغ بدهی پدرم به من مرتبط می شود و باید پرداخت کنم؟
موجودی حال حساب بسیار کمتر از ارقام چک هاست، این کسری حساب چه میشود ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر مجموع ماترک از بدهی ایشان کمتر است شما ماترک را قبول نکنید بنابراین مسئولیتی نخواهید داشت.