مشاوره حقوقی رایگان - طلب حق

با سلام
سال 96 یک واحد مسکن مهر در شهرستان خریداری کردم اما به دلیل اینکه امکان رفتن به شهرستان نداشتم برای امضای قولنامه از مادرم که ساکن آن شهرستان بود کمک گرفتم و ایشان به همراه خواهرم که وکالت تام از مادرم داشت جهت امضا قولنامه به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده و مبایعه نامه را امضا کردند. از آن سال تا کنون تمام اقساط را خودم پرداخت کرده ام و پول خرید را نیز خود تماما از حسابم به حساب فروشنده واریز کرده ام حتی حق دفترخانه و کرایه رفت و آمد و اقساط عقب مانده خانه و ... (پرینت واریزی های ذکر شده از حساب بنده موجود است). خانه خریداری شده غیر قابل سکونت بود و بعد از تجهیز کردن خانه از کمد دیواری و کابینت و گاز و کاغذ دیواری و موکت و فرش و مبلمان و کولرکشی و نرده و حفاظ و ال سی دی و... که همگی از حساب بنده خریداری شده، پس از مبله شدن مادرم که مستاجر و تنها بود از من خواست در منزلم سکونت کند تا الان (حدود 4 سال) و حتی تا الان نیز ماهیانه کمک هزینه ای حدود 2 میلیون به حساب خواهر و برادرم و زن همسایه اش واریز میکردم (چون بی سواد است و هیچ راه درآمدی هم ندارد، پرینت حساب واریزی موجود است) اما حالا که نیاز به خانه دارم او منکر همه چیز شده و می‌گوید خانه مال من است و قولنامه به نام من است. خواهش میکنم از هر راهی که ممکن است مرا راهنمایی کنید تا به حقم برسم. آیا صرف اینکه قولنامه و مبایعه نامه به نام مادرم است من هیچ حقی ندارم با این توصیف که تا ماه پیش هم قسط خانه را دادم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید از دادگاه درخواست ابطال مبایعه نامه را بکنید اما با توجه به مدارک کار سختی در پیش دارید