مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

با سلام بنده حدود 1.5 سال پیش با کسی درگیر شدم و مرا کتک زد و من شکایت کردم و او هم به خودزنی کردن و گرفتن برگه پزشک قانونی از من شکایت کرد تا من رضایت دهم و من تا آخرین لحظه رضایت ندادم که قاضی با تهدید بنده به دادن حکم شلاق و به هم ریختن حالت روحی من از من رضایت گرفت با اینکه کا افراد حاضر در مهمانی به نفع من شهادت داده بودند و او هم به دروغ شاهدانی برای خود داشت حالا من میتونم دوباره پرونده رو به جریان بندازم واقعا تو روانم اثر گذاشته

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
خیر رضایت شما به معنی گذشت قطعی است مگر اینکه دلایل جدید مبنی بر آسیب دیدگی ارایه نمایید که توصیه می شود زمان خود را تلف نکنید