مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام ... ما یک همسایه داریم که مغازه های تجاریش اجاره داده به فروشگاه ... فروشگاه ... هم موتورهای خنک کننده یخچال را در حیاط خلوتی مغازه قرار داده و انچنان صداش زیاد است برای ما مزاحمت روحی و روانی درست کرده علارغم خواهش و تمنا دوساله هیچ جوابی ندادن که هیچ مسئولشون در جواب میفرمایند ما زورمان زیاد است هر کاری میخوای بکن
من هم شکایت تامین خواسته کردم بعداز 6 روز در شورا به من میگن ما کارشناس نداریم برای ثبت صدا و مزاحمت ... برید دوباره شکایت کنید
من چگونه باید احقاق حقوق کنم ؟ گفتن برو شکایت کیفری بکن ؟ چگونه به حق مسلم خودم و خانواده م میرسم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شکایت کیفری مزاحمت انجام دهید