مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام خدمت دوستان عزیز
پدر بنده یک خانه ویلای داشتیم آن را به مبلغ 12 میلیارد فروخت که خریدار چند فقره چک زمان عقد قرارداد به پدر بنده دادن دوتا چک اول به مبالغ 1 میلیارد بود و 3 تا چک دیگر هر کدام به مبلغ 4 میلیارد و 2 تا 3 میلیاردی که جمعا میشه 12 میلیارد اون خریدار دوتا چک اول یک میلیاردی ها پاس کرد که چک به نام خودش بود و اون 3 تا چک بعد که به نام خودش نبود پاس نکرد الان پدرم وکالت فروش بهشان داده اونا هم باقی چک ها مبلغ 10 میلیارد پاس نکردن و میخوان ما از خانه بیرون کنن آیا میتونیم کاری بکنیم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اگر مطابق قرارداد حق فسخ وجود داشته باشد می توانید فسخ کنید در غیر اینصورت باید وجه چکها را از دادگاه مطالبه نمایید. وکالت فروش کار شما را خراب کرده است. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.