مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق و حق طلاق

دو سال پیش شوهرم من رو از خانه بیرون کرد حدود چند ماه بعد دادخواست نفقه دادم و ایشون توی شورای حل اختلاف محکوم شدند ولی نصفه پرداخت کردند و من هم دنبالش رو نگرفتم. ایشون هم دادخواست عدم تمکین دادن و من محکوم به تمکین شدم ولی چون مسکن نداشتند نتونستند گواهی عدم تمکین من رو بگیرند. الان من دو سال هست که خانه دوستم زندگی میکنم و ایشون بیشتر از یک سال هست که نفقه ای به من ندادند. آیا حق طلاق من مسلم هست یا باید بیشتر صبر کنم؟ با سه سال جدایی و دو سال عدم پرداخت نفقه میتونم قطعا طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
بله میتوانیداگر مردی حداقل 6 ماه نفقه پرداخت نکند و رای دادگاه در خصوص پرداخت نفقه را هم اجرا نکند زن می تواند تقاضای طلاق کند.نکته قابل توجه این است که نه تنها ندادن نفقه از موجبات طلاق است که عجز شوهر و توانایی مالی نداشتن او در پرداخت نفقه هم به استناد ماده 1129 قانون مدنی از دلایل طلاق محسوب می شود.پیشنهاد می کنم در این خصوص حضورا با وکیل مشاوره نمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در دادگاه چیزی قطعی نیست شما باید مدارک ارایه بدید و تصمیم گیرنده قاضی پرونده است. اما مدارک شما قوی است و احتمال برد شما زیاد است