مشاوره حقوقی رایگان - ‌تعویض پلاک

با سلام من یک خودرو خریداری کردم از شخصی که وکالت تام الاختیار از پدرش داره و ماشین هم به نام پدرش هست ولی ایشان در خارج هستند و در محضر به بنده از روی وکالت تام خودشون وکالت تعویض پلاک دادند ولی برای تعویض پلاک به بنده گفتند چون در وکالت نامه تامالاختیار که کل اختیار فروش املاک و وسایل نقلیه کلی نام برده شده و مشخصات خودرو نیامده تعویض پلاک نمیکنند ، شخص پدر ایشان هم خارج ساکن هست و برای وکالت جدید برام کاری صورت نمیدهند باید چکار کنم برای تعویض پلاک ، چون هم قولنامه دارم هم پول کامل بهشون دادم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام وکالت فرزند یک وکالت کاری بوده و برای نقل و انتقال اثری ندارد. متاسفانه بدون داشتن وکالت نمی توانید تعویض پلاک و تنظیم سند نمایید.
یا باید برای شما وکالت نامه جدید از خارج از کشور پست کنند یا قرارداد را فسخ کرده و پولتان را پس بگیرید.