مشاوره حقوقی رایگان - برادر من شاکی پرونده هستش

با سلام
برادر من در پرونده ای شاکی میباشد و او را چند نفر کتک زدن بعد از شکایت برادرم انها هم رفتن شکایت دروغ کردن که روند عادی پرونده را عقب بیندازن حال در روز رسیدگی در دادسرا بازپرس هم از شاکی و هم از متهم فیش حقوقی خواسته و شاکی فیش نداشته و قرار بازداشت صادر کرده حال متهم بیرون هستش شاکی داخل این ماجرا را چگونه باید حل کرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام فقط با ارایه وثیقه یا فیش حقوقی و روش هایی که دادسرا گفته قابل حل است

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

دوراه دارید یاباطرف مقابل سازش کنید ونسبت به هم اعلام رضایت کنید که پرونده مختومه می شود
یااینکه کسی رابه عنوان ضامن دردادسراحاضرکنید تابااخذضمانت برادرتان آزاد شود