مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عقد موقت بدون مدرک

سلام و عرض ادب
با اقایی عقد موقت 5ساله کردیم دفترچه رو نزد خودش نگه داشته به من نمیده، حق فسخ رو هم که میتونه از جانب بنده باشه رو نذاشتن امضا کنم. 5عدد سکه مهریه هم قید شده. حالا سوالم این است چطوری میتونم اقدام قانونی برای فسخ مدت باقی مانده کنم، مهریه قید شده را هم اجرا بگذارم در حالی که ایشان عنوان میکنه باید تابع بی چون و چرای من باشی اجازه نمیدم فسخ کنی. ایا راه قانونی ای برای اثبات صیغه بدون دفترچه و فسخ ان هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها راه حل حقوقی بذل مدت صیغه توسط زوج است

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

معمولا دفاتر شرایط عقد موقت را در دفتر خود ثبت میکنند و به هر یک از زوجین که بخواهند تحویل میدهند.رونوشت بگیرید و سپس از همان دفتری که عقد کردید تقاضای اجرای مهریه کنید