مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام شرایط فسخ صیغه موقت توسط مرد که زن حاضر نیست فسخ بشه ولی مرد میخواد بایستی مرد چکار کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید و بقیه مدت را ببخشید
اصلا نیاز به رضایت زن نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اظهارنامه اعلام بذل مدت نمایید نیاز به رضایت طرف مقابل نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بذل مدت را طی اظهارنامه اعلام نمایید رضایت زوجه موثرنمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بذل مدت را طی اظهارنامه اعلام نمایید رضایت زوجه موثرنمی باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام رضایت موثر نیست با ارسال اظهار نامه مدت را بذل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج می تواند به تنهایی به دفترخانه مراجعه و درخواست بذل مدت عقد موقت را نماید و رضایت زوجه لازم نیست
و اگر عقد خود را ثبت نکرده اید با تنظیم اظهارنامه دقیق ، و ذکر تمام شرایط ، مدت باقیمانده عقد موقت را بذل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه اعلام بذل مدت نمایید نیاز به رضایت طرف مقابل نیست.