مشاوره حقوقی رایگان - جاری کردن طلاق روحانی بدون اجازه زوج

روحانی ... با در دست داشتن نوشته دستی ساده حتی بدون اثرانگشت با درخواست زوجه،
روحانی بدون رویت دفترچه عقد موقت10 ساله حتی بدون مکاتبه ای تلفنی بامن که زوج هستم با گرفتن مبلغی از زوجه، صیقه طلاق را جا ی نموده وبه زوجه گواهی طلاق صادر کرده ؟
و بنا به گفته خود زوجه خانم س. فرزند م. متولد1363 و شاهد عینی طلاق بنام ش. بنده که همسر من میباشد 20 روز از تاریخ ازدواجمان میگذرد در این 20 روز ن بنده 90میلیون از من گرفته و سفته داده که حضانت بچه‌ها یم را می گیرم ،
از من اخاذی کرده،اقدام به گرفتن طلاق جعلی کرده.

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، توضیحات ناقص می باشد. در کل در ازدواج موقت طلاق وجود ندارد و ازدواج موقت با اتمام مدت یا بذل مدت از طرف زوج یا ( وکالت زوج به زوجه در بذل مدت ) پایان می باید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در عقد موقت طلاق نداریم و کار روحانی اشتباه بوده جهت توضیحات بیشتر می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در عقد موقت طلاق نداریم و باید زوج مدت را ببخشد تا عقد منتفی شود و ادعای طلاق قانونی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید علیه هر دو اقدام قضایی انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در ازدواج موقت طلاق وجود ندارد و ازدواج موقت با اتمام مدت یا بذل مدت از طرف زوج پایان می باید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ازدواج موقت با اتمام مدت ویا بذل مدت توسط زوج پایان می‌یابد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در عقد موقت طلاق حاکم نیست و معمولا با بذل مدت و یا انقضای مدت جدایی ایجاد میشود . اگر از سوی روحانی تخلفی صورت گرفته میتوانید در دادسرای ویژه روحانیت از ان شخص شکایت کنید و بابت مبالغ گرفته شده دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

متاسفانه سوال شما کمی مبهم بیان شده و برای پاسخ می بایست به تمام جهات موضوع شما اشراف داشت نهایتا میتونین از طریق خدمات مشاوره‌ای استفاده نمایید و یا سوال خود را مجددا مطرح کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در عقد موقت طلاق وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال مشخص نیست و دارای ایهام است.عقد موقت به بدل مدت و یا انقضا اتمام می یابد و یا اگر زوجه در این خصوص وکالت داشته باشد قابل اقدام می باشد و طلاق مصداق ندارد