مشاوره حقوقی رایگان - فسخ صیغه موقت توسط زن

باسلام من یه زن مطلقه هستم که حدود دوماه پیش با یک پسر مجرد قصد صیغه موقت در دفتر خونه داشتم ولی چون اون روز دفتر خونه ای پیدا نکردیم به بنده گفتن تا بین خودمون صیغه موقت 10ساله بخونیم با مهریه 50هزار تومان در اولین فرصت در دفتر خانه ثبت میکنیم بین خودمون صیغه جاری شد ولی باتوجه به قولی که داده امروز و فردا میکنه و نمیاد بریم دفتر خونه بعد از خوندن صیغه هم اخلاقش خیلی تغییر کرده ایا میتونم صیغه فسخ کنم ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر بصورت شفاهی بوده می توانید با مرجع تقلید محترم خود تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صیغه نامه تنظیم نشده است که بخواهید فسخ کنید.
در صیغه نامه شرط وکالت قید کنید که هر وقت خواستید بتوانید به وکالت از زوج بقیه مدت را ببخشید تا صیغه منتفی شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صیغه با بذل مدت و انقضای مدت از بین‌میرود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می تواند مدت را بذل نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرط وکالت قید کنید که هر وقت خواستید بتوانید به وکالت بذل مدت کنید تا صیغه منتفی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان بذل مدت متصور است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، امکان رجوع از عقد موقت و بذل مدت توسط زوجه ، وجود نخواهد داشت مگر زوجه ، دادخواست الزام زوج به بذل مدت را اقامه نماید
و ...