مشاوره حقوقی رایگان - حکم طرح رسیدگی بدوی

بعد از حدود یک سال و چهار ماه این حکم رو برا من زدن در مورد سرقت مستوجب تعزیر بوده که بدون رسیدگی بود که این موضوع را اضافه کرده قاضی میخواستم بدونم من تبرئه میشم؛ رای اول برای من نیابت بوده تا الان هم اعتراضی برای من رو پرونده نیومده بود؛ چون اسم من دیگه برای احضار دادگاه جدید نبود فقط شاکی و متهم اصلی رو خواستن لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر شما نیابت در سرقت داشته اید و در دادگاه بدوی محکوم شده اید و خودتان اعتراض نکرده اید به رأی دادگاه بدوی به این معنی است که شما محکوم شده اید. اگر در دادگاه بدوی مجازاتی برای شما تعیین نشده است و کسی هم به رأی بدوی اعتراض نکرده است ، به این معنی است که قاضی علیرغم شکایت شاکی شما را مجرم تشخیص نداده است. در هر حال باید متن رأی بدوی دیده شود بتوان نظر قطعی داد.