مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت مستوجب تعزیر

سلام. 5 سال پیش برادر من با خودروی پدرم مسافرکشی میکرد. با مسافری به نام م.س آشنا میشود و ایشون از برادر من درخواست میکند که به دلیل کارهای زیاد که در سطح شهر دارد نیاز به ماشین دارد و هزینه کرایه هم هر چقدر باشد پرداخت میکند. ایشون هم قبول کرده و از همان روز به مدت 25 تا 30 روز هر روز هفته در اختیار این آقا بوده است. صبح ها 4 ساعت و عصر ها 4 یا 5 ساعت در اختیار او بوده است. بدون این که بفهمد این آقا با هماهنگی سه نفر دیگر یک زن که کارگر نظافتی منزل های شیک و با کلاس بوده با کمک همسرش آدرس این ملک ها با مشخصات کامل داخل منزل و کلیدهای درب ها که از قبل ساخته شده و روزی که صاحبخانه منزل نبوده به این آقا اطلاع میدهد و ایشون با خودروی کرایه که برادر ساده لوح بنده بوده میرفته و تمام لوازم کوچک ولی ارزشمند رو سرقت میکرده است و داخل کیف دستی اش میگذاشته است. حالا کلا 9 شاکی خصوصی داشتند. اون فرد به همراه زن و شوهر دستگیر شدند. البته تمام اون مکان هایی که میرفتن و جاهایی که میبرده میفروخته همه رو برادرم به دادگاه و مأمورین کمک کرده است. حالا برای برادرم 3 سال و 9 ماه زندانی حکم دادند. چی کار باید بکنیم؟ ممنون میشوم من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

عنوان جرم برادر شما معاونت در سرقت می باشد. توجه داشته باشید که برای معاونت وحدت قصد لازم می باشد که به نظر می آید دادگاه این وحدت قصد رو محرز دانسته و اقدام به صدور رای کرده باشند. توصیه می شود برای مطالعه پرونده و تنظیم دادخواست تجدید نظر و لوایح محکم و محکمه پسند از یک وکیل کمک بگیرید