مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

سلام و درود

مدتی پیش در یک دورهمی بودیم یه درگیری اتفاق افتاد و دو نفر چاقو خوردن.

من چون ترسیده بودم ماشینی که جلوی در پارک بودو برداشتم و فرار کردم
از قضا ماشین از همون افرادی بود که توی‌درگیری چاقو خورده بودن و چند دقیقه بعد بهشون ماشینو برگردوندم

اما الان از من شکایت شده به جرم سرقت مستوجب تعزیر
با اینکه اسامی ضارب هارو به شاکیا دادم و رضایت بی قید و شرط در‌حضور دادیار برای من دادن بازهم کیفرخواست صادر شده و ظاهرا منو برای سرقت خواستن دادگاه.

من هیچ سابقه ای ندارم و میترسم برای سو پیشینه ثبت بشه میشه راهنماییم کنین که ایا اینکه رضایت دادن در حضور دادیار باعث تبرعه شدن بنده میشه یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر اشتباه شده و سریعا خودرو تحویل شده راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

سرقت جنبه عمومی دارد وصرف گذشت برای برائت کافی نیس

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام توجیه موضوع به شکلی که مطرح نموده اید قدری مشکل است وبا توجه به صدور کیفرخواست برای شما توصیه می شود برای دفاع موثر به وکیلی زبر دست وکالت دهید تا بتواند دفاع موثر نماید وبا توجه به محتویات پرونده دفاع خود را ارائه نمایئد موفق باشید .

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد محتويات و مندرجات پرونده رؤيت گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت اظهار نظر دقیق مطالعه اوراق پرونده ضرورت دارد. و سرقت جرمی می‌باشد که علاوه بر جنبه خصوصی جنبه عمومی نیز دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سرقت از جمله جرایم غیرقابل گذشت است که رضایت شاکی، مجازات را بطور کلی محو نمی‌کند بلکه در میزان مجازات تاثیر دارد.
از سوی دیگر با عنایت به اینکه شما خودرو را پس آورید میتوانید با بهره‌گیری از این نکته عنصر معنوی جرم سرقت را خدشه‌دار کنید تا از جرم سرقت تبرئه شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است