مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت مستوجب تعزیر

من کنار خیابان مانده بودم یعنی ماشینن خراب شده بود اون حوالی لوله داربست میگفت طرف گم کرده که منم کارم داربست هستش و روی ماشینم لوله بود رفتیم دادگاه و گفتم اخه کسی جایی دزدی میکنه همونجا هم داخل ماشینش بخوابه طرف گفت ماشینت خراب شده حتما نتونستی فرار کنی گفتم حتی اگر اینجورن که شما میگی میبود خوب طرف لوله رو نمیگرفت که میدونست ماشینش خرابه مونده اینجا لوله رو بگیره که صبحش شما بیای ببینی و گیر بدی بهش اخه با عقل جور درمیاد ماشین خودمو وثیقه قبول کردن و ازاد شدم الان ابلاغ اومده اتهام سرقت مستوجب تعزیر هیچی دیگه ننوشته و هیچجا هم منو نخواستن این یعنی چی ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در کیفرخواست اتهام سرقت عنوان شده است و شما باید در دادگاه از خود
دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت باقیست به رای صادره اعتراض کنید