مشاوره حقوقی رایگان - رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری

با سلام. ما حدود دویست نفر از فارغ التحصیلان تربیت معلم، رای های کاملا متفاوتی از دیوان عدالت در خصوص سنوات خدمت خود که مربوط به احتساب دوران تحصیل ما بود را گرفتیم. رای های منفی و مثبتی که تناقضشان باعث شد که وحدت رویه اعمال شود تا نتیجه دقیق مشخص شود.
چند سوال دارم که چون جواب دقیقشان برای بنده مهم هست اگر نیاز به مشاوره تلفنی داشت بنده این کار را خواهم کرد.
آیا اگر رای وحدت رویه مثبت بود بر رای های منفی قبل از خود تاثیر خواهد داشت و آنها را مثبت میکند و بالعکس؟
رای وحدت رویه شامل چه افرادی میشود؟
آیا فقط شامل افرادی میشود که تقاضای وحدت رویه کرده اند یا در مورد مثال ما شامل همه آن 200 نفر میشود که شرایط مشابه داریم و شاید حتی خیلی از آن ها از موضوع رای دیوان بی خبر هستند؟ رای برای کل افراد خواه ناخواه اعمال میشود یا فقط آن دسته که برای وحدت رویه اقدام کرده اند؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

1.رای وحدت رویه موثر بر کلیه ی آرا می باشد.2.در مورد همه اعمال میشود منتها کسانی که اطلاع نداشتند یا درخواست نکردند باید به شعبه مراجعه و درخواست اجرای حکم با توجه به رای وحدت رویه بنمایند یا مجددا دادخواستی مطرح شود که با توجه به راب وحدت رویه رای جدید صادر سود