مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر رای وحدت رویه بر آرای متعارض قبلی شعب

باسلام
قبلا در یکی از شعبه رای مبنی بر رد ادعای اینجانب صادر شده ولیکن پس از چند سال متوجه رای وحدت رویه در تعارض با رای شعب و با وحدت موضوع شدم رای وحدت رویه به سازمان آموزش وپرورش ارایه دادم ولیکن این سازمان به استناد امر مختوم رای قبلی شعب از اجرای حکم وحدت رویه استنکاف می نماید ممنون میشم راه حل مشکل رابفرمایید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام به رای وحدت رویه اعلامی مراجعه نمایید که ایا در رای وحدت رویه اثر ان به ماقبل سرایت میکند یا خیر اصولا ارا وحدت رویه اثر ان نسبت به اینده است.