مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

سلام خسته نباشید، شخصی هس داره به اسم من تو اینستا به دیگران پیام داده فحش داده و عکسا زشت و...فرستاده حتی آی پی وای فای من هم اومده بالا پلیس فتا میگن کار خودته در صورتی که من از هیچی خبر ندارم چطور میتونم اثبات کنم من نیستم؟ الان دادگاه میتونه با آی پی اینترنت (وای فای منزل) منو مجرم کنه و بندازه زندان؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله ای پی متصل به اینترنت ملاک است مگر اثبات کنید دیگری از ان استفاده نموده است.