مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در اینستاگرام

سلام. من اکانت اینستاگرام کسی رو که خودش رمزش رو بهم داده داشتم بعد یه اختلافانی وارد اکانتش شدم و به من و خانوادم فحاشی کردن ایا میتونم ازشون شکایت کنم یا اون میگه پیج منو هک کردی درحالی که خودش رمزش رو بهم داده؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

به‌ منظور طرح دعوی به اسکرین شات از صفحه مد نظر که شامل توهین، تهدید، فحاشی یا هر مسئله دیگر که موضوع شکایت فرد است، نیاز خواهد بود.

در صورتی‌که شخص خاطی با اسم مستعار و پیج فیک اقدام به مزاحمت کرده باشد و مشخصات کاملی نسبت به او در اختیار نیست و یا حتی در صورت بسته شدن پیج از طریق خود شخص خاطی با ارائه اطلاعات پیج می‌توان درخواست شناسایی شخص خاطی را نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید ادعای خود را به استناد دلایل قانونی اثبات کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب موضوع اکانت و محتوای پیج دارد اگر شخصی باشد جرم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص فحاشی می توانید با در دست داشتن دلایل و مستندات شکوائیه مربوطه را تنظیم کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

تحت شرایطی میتوان پیگیری کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق پلیس فتا قابل اثبات است که پیج هم شده است.
و هک کردن پیج دیگری جرم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاکی باید ادعای خود را به استناد دلایل قانونی اثبات کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر کس ادعایی که دارد خودش باید آن را ثابت نماید