مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام من با یک شخص در یک گروهه اینستاگرامی شوخی کردم و دوستم بود و یک شخص دیگه (خانوم) فکر کرد با ایشون هستم بعد ی حرفی زد که من عصبانی شدم فحش های ناموسی به آن شخص دادم ولی استان هایی که زندگی میکنیم فرق دارد و خیلی دوریم و گفت میخواهد شکایت کند آیا پیگیر می شود.در حال حاضر من باید چکار کنم. لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. در صورت شکایت پیگری می‌شود. اظهار اشتباه و عذر خواهی کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

میتونه ازتون به جرم توهین شکایت کنه.
فعلا باید منتظر باشید تا از مرجع قضایی براتون ابلاغ بیاد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان شکایت وجود دارد. رضایت شاکی را اخذ کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شکایت کرد باید دفاع کنید برای توضیحات بیشتر تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان دارد منتظر ابلاغ باشید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام رضایت ایشان را جلب نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در صورتی که توهین و فحاشی ایشان صورت پذیرفته که می‌تواند علیه شما با اسکرین شات گرفتن اینستاگرامی که کرده اید اقدام نمایید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام ممکن هست پیگیر شوند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق پلیس فتا قابل شکایت است . توصیه میشود برای دفاع دقیق و بررسی جزییات ماجرا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بار اثبات دعوا برعهده مدعی است اگر شکایت کند از طریق اسکرین شات می تواند از طریق پلیس فتا به نتایجی برسد