مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

سلام.
شخصی در محل سکونت بنده در چند مرحله از طریق پیامک و واتساپ درخواست شارژ و پول آب مصرفی را کرده است و مشکل با ایشان بر سر این است که یک از 58 واحد فقط دوازده واحد به ایشان رای داده‌اند دوم هیچ اطلاع رسانی بابت این که به عنوان مدیر انتخاب شده اند انجام نداده است. چگونه امکان شکایت از ایشان را دارم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
راه حل همه چیز شکایت نیست دوست عزیز
شما باید با سایر همسایه ها صحبت کنید و نسبت به عدم برگزاری جلسه اعتراض کنید.
و اگر الباقی همسایه ها هم ایشان را مدیر ساختمان نمی دانند لازم نیست به ایشان هیچ پولی پرداخت شود