مشاوره حقوقی رایگان - قتل غیر عمد

سلام. اگر دختری در حدود 13 سال متهم به قتل خواهر ناتنی و کوچک خود به صورت هل دادن در حوض بشود و پدر راضی به قصاص باشد این حکم آیا تا 18 سالگی دختر به تعویق می افتد؟ این فرد تا اون سن به کانون اصلاح میرود؟ در صورت مرگ پدر و رضایت دادن عمو و مادر دختر چه مدت باید در کانون به خاطر جنبه عمومی جرم بماند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بالغ کمتر از 18 سال تمام شمسی : به دلیل بلوغ چنین بزهکارانی مجازات کودکان زیر 18 سال حد(شلاق) یا قصاص برای ایشان در نظر گرفته خواهد شد که تا زمان رسیدن به سن 18 سال در کانون اصلاح و تربیت نگه داری می گردند. اما طبق ماده 91 در صورتی که مرتکب ماهیت جرم ارتکابی یا حرمت شرعی رفتار ارتکابی را درک نکرده باشد، حسب مورد به تحمل یکی از مجازات های پیش بینی شده در بالا محکوم خواهد شد.