مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تسبیب در قتل غیر عمد

سلام

بنده به همراه دوستم در تابستان رفتیم پشت بام خانه خودمان را با کارواش تمیز کنیم که در حین کار دوستم را برق گرفت و فوت کرد
حالا مادر دوستم رفته از پدرم بعنوان مسبب فوت پسرش شکایت کرده و میخاد دیه بگیره (دوستم 16 سالش بود) پزشک قانونی هم علت فوت را برق گرفتگی اعلام کرده
میخام بدونم آیا میتونه دیه بگیره و اگه میتونه چند درصد دیه را میتونه بگیره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نطدیه پزشکی قانونی داره ولی با شرحی که شما دادید کل دیه امسال 600 م تومان است را باید پرداخت کند ولی پدر شما بهتر است وکیل بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تحت شرایطی اگر پدرتان مقصر باشد باید دیه را پرداخت کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان اخذ دیه به سبب تقصیر وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر دیه به ایشان تعلق نمی گیرد

مبلغ دیه نیز امسال 600 میلیون تومان است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال نیاز به گفتگوی تلفنی پیرامون موضوع دارد ابعاد مختلف ماجرا باید سبک سنگین و تحلیل شود تا بتوان پاسخ مناسبی ارائه کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات باید دیه کامل معادل 600 میلیون را بپردازید ، بهتر است وکیل بگیرید