مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو از طرف خریدار

سلام. خودوریی بعد از نوشتن قولنامه به صورت دستی معامله گردید و در قولنامه از شرایط فسخ و معامله به شرط فنی سالم چیزی ذکر نشده است. خریدار بعد از بازدید های فنی و بدنه خودرو، قولنامه را امضا کرده و در روز بعد پول را پرداخت کرده و سند وکالت تعویض پلاک را دریافت نموده است. دو روز بعد از قولنامه با تماسی که گرفته از شرایط فنی خودرو عدم رضایت خود را اعلام نموده است و اعلام نمود که قرارداد را فسخ میکند. بنده گفتم هزینه های تعمیر را میپذیرم و مشتری به یک مکانیک جهت تعمیر مراجعه نمود بعد از تعمیر با توجه به این که برخی از مشکلات حل شد و هزینه اش را پرداخت کردم مشتری باز سلامت خودرو را قبول نمیکند و برای حل مابقی مشکلات قبول نمیکند تعمیر را خودش انجام دهد و میگوید شما باید ماشین را سالم به من تحویل دهید .در صورتی که خودرو از لحاظ فنی سالم است اما به دلیل عمر خودرو موتور ممکن است ضعیف شده باشد و قطعا برای این که بهتر شود نیاز به تعمیرات دارد که از گردن فروشنده خارج می باشد و مشتری میگوید خودرو باب میل من نیست و خواهان فسخ معامله هست. در صورتی که بنده قبول ندارم و مشتری قبل از خرید خودرور را از لحاظ فنی تست کرده و پذیرفت است با توجه به وکالت فروش و انتقال کامل پول و گذشت چند روز از قولنامه؛
آیا میتواند معامله را فسخ کند؟
آیا دادگاه میتواند ما را به برگشت پول مجاب کند؟ با توجه به این که خودرو ممکن است تا چند هفته دست مشتری بوده باشد و مشکلات دیگری برای آن ایجاد کند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نیاز به مطالعه پرونده و مطالعه نظر کارشناس جهت پاسخ داریم