مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادیار

با سلام.
دادیاری صرفا بر اساس استعلام شماره تلفنی از مخابرات که به نام اینجانب بوده و از طرف شخصی کلاهبردار در حین معامله ای روی برگ چک درج گردیده اقدام به صدور حکم جلب اینجانب نموده است.
1_ در صورت پیگیری قضایی و محکومیت ایشان از طرف دادگاه عالی انتظامی به علت صدور حکم جلب خارج از مقررات قانونی مجازات نامبرده چیست؟
2_ با توجه به این که چند سال از این اتفاق گذشته است، آیا پیگیری پرونده مشمول مرور زمان می شود؟ مهلت زمانی مرور زمان چند سال است؟