مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

با سلام. در محل کار بنده دعوایی بین دو نفر از کسبه رخ داد که بنده به عنوان میانجی در دعوا حاضر شدم که توسط جسمی سخت از ناحیه سر دچار شکستگی شدم و به پلیس اطلاع دادیم که نظر پلیس این بود که یا طرفین رضایت بدهید یا باید دادسرا بروید که نهایتا رضایت ندادیم و همان شب به دادسرا رفتیم. متاسفانه اصلا قاضی هیچ کدام از طرفین دعوا را به حضور نخواست و دستور داد که طرفین به کلانتری بازگردانده شود و در صورت صلح نکردن بازداشت شوند و سرانجام از ترس بازداشت نشدن مجبور به صلح شدیم.
بنده که به عنوان شاکی که سرم من به شدت آسیب دیده دیگر نمیتوانم رضایت خود را پس گرفته و به پزشک قانونی مراجعه کنم؟ خواهش میکنم لطفا جواب من رو بدهید