مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام قراردادی به صورت عقد لازم تنظيم شده است و در يك بند آن دو نفر داور مرضی الطرفين كه خود اين داوران هم جز طرفين قرارداد نيز هستند انتخاب شده اند. متاسفانه يكی از طرفين قرارداد كه خود به عنوان يكی از داوران هم بوده است فوت شده اند. سوال بنده اين است كه در صورت بروز اختلاف با ورثه ايشان چه بايد كرد و مرجع رسيدگي به اختلاف چه كسی است؟؟ ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر داوران خود را عزل کنند می توانید از طریق دادگاه شکایت نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پروسه طولانی داردپیشنهاد می شودهمراه بامدارک حضورابایک وکیل مشورت نمایید