مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف روستایی

سلام میخواستم دلیل فرق شوراهای حل اختلاف شهری با روستایی چی هست چرا به شوراهای روستایی کم لطفی میکنید چرا بیمه نمیکنید چرا در این ایام هفته قوه قضائیه به شوراهای شهری پانصدهزار تومان میدین به شوراهای روستا نمیدین. خواهش می کنم دلیل قانع کننده و محکمه پسند بگین

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام از مرکز شوراهای حل اختلاف استان باید بپرسید دادراه مسئولیتی در این موارد نداره