مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض و شکایت از عملکرد شورای حل اختلاف

سلام. بنده حدود سه هفته پیش به نظر کارشناس اعتراض کردم ولی هیچ ابلاغیه ای از سمت شورا صادر نشده مبنی بر پرداخت هزینه هیات سه نفره. علت اینهمه تاخیر در انجام امور ارباب رجوع چی میتونه باشه و برای پیگیری و شکایت نسبت به این سهل انگاری و تاخیر کجا باید مراجعه کنم ؟ سپاس از محبت شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید حضورا به شعبه شورا مراجعه کنید و مبلغ کارشناسی را پرداخت کنید تا مجددا انجام شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است حضورا از شعبه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به واحد بازرسی یا حراست دادگستری مراجعه کنید و شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
بهتر است حضورا پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
حضورا از شعبه پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق رئیس شورای حل اختلاف و یا حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه پیگیری کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بعضی اوقات ازدحام پرونده باعث این موضوع هستش اگه زمان براتون مهمه به شعبه تشریف ببرید اگر که نه منتظر باشید اخطاریه میاد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به ریاست شورا مراجعه کنید حضوری پیگیری نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله مستلزم بررسی مدارک مربوط است