مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه پزشکی قانونی

سلام شوهرم 5ماه پیش فوت کرده بیرون اتفاق شده ایست قلبی کردن گزارش اورژانس و پلیس 110 اما چندروز پیش رفتم پزشکی قانونی جواب گواهی پزشکی رو گرفتم نوشتن مسمومیت با قرص برنج الان من چیکار کنم میخام شکایت کنم به پزشکی قانونی

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام و عرض تسلیت. اعتراض به نظریه پزشکی قانونی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی انجام میشه ولی برای چی میخواید اعتراض کنید؟ اون هر چی بگه چه فرقی به حال شما داره؟