مشاوره حقوقی رایگان - سفر در دوران طلاق

با سلام ممنونم از راهنمایی هاتون که دریغ نمیکنین و دلسوزانه جواب میدین!! بنده به مدت شیش ماهه از شوهرم جدا زندگی‌ میکنم و قصدمون جدایی ولی هیچ اقدامی تا الان انجام ندادیم .. اما من قصد دارم‌به یک شهر دیگر برای درس خواندن برم. آیا این برای من تبعاتی خواهد داشت که بدون اطلاع و رضایت همسرم شهررو ترک‌ میکنم !! و میتونه از من شکایت کنه؟؟
مچکرم‌

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام همین که شما زندگی مشترک را ترک کردید ناشزه محسوب میشوید لدا همسرتان میتواند علیه شما تمکین بگیرد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر عدم تمکین بخورید نفقه به شما تعلق نمیگیرد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ترک منزل شوهر وعدم هماهنگی باوی شماراازنفقه محروم میکند وایشان میتواند شماراالزام به تمکین کندونهایتادرخواست ازدواج با زن دیگری راکند