مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام برادر بنده از پشت وانت تویوتا افتاده است فوت شده ما شکایت کردیم راننده میگه من سوارش نکردم خودش زمانی که من از سرعت گیر رعد میشدم آویزان وانت شده دستش لغزیده سرش خورده به گلگیر وانت قاضی حرف راننده را تایید کرده دیه شامل نمیشه 15روز مونده وقت اعتراض چکار باید بکنیم آیا دیه شامل میشه ما اعتراض بکنیم راه قانونیش چیه؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود بایستی محتویات پرونده توسط یک وکیل ملاحظه شود تا راهکار مناسب پیدا گردد

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
حتماً اعتراض كنيد
و تقاضاي كارشناسي با جلب نظر پرشكي قانوني كه موضع اصابت و فوت را اعلام كنند به شعبه ارايه دهيد