مشاوره حقوقی رایگان - عوارض کسب و پیشه شهرداری و پسماند آن

آیا به انبارهای شرکتهای تولیدی که کالای تولیدی خود را در آن نگهداری میکنند و در محل دیگری غیر از کارخانه میباشد و در زمان تحویل کالا به خریداران هیچگونه وجهی بابت هزینه انبارداری دریافت نمینمایند و هیچگونه فعالیت درآمدی ندارند و فقط انبار کالای تولیدات شرکت میباشد و هیچگونه فعالیت تجاری ندارند حق کسب و پیشه شهرداری و خدمات پسماند آن تعلق میگیرد یا خیر ؟
ضمناً کارخانه شرکت و دفتر مرکزی که در یکجای دیگر مستقر میباشد بابت فعالیت تولیدی و درآمدی خود حق کسب و پیشه و خدمات پسماند را پرداخت مینماید.
بنظر میرسد حق کسب و پیشه و خدمات پسماند آن به مکانهائی تعلق میگیرد که در آن محل فعالیت تجاری و تولیدی و کسب و کار و درآمد ایجاد شده باشد.
لطفاً راهنمائی لازم را بنمائید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حق کسب و پیشه نه ولی عوارض شهرداری به آن تعلق میگیرد